به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار، عبدالرحيم نوه ابراهيم در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به همايش اخير توسعه آموزش و برنامه ريزي درسي دانشگاهها و تصميماتي که دراين همايش اخذ شد، گفت: تلفيق کارگروههاي برنامه ريزي و گسترش آموزش عالي در راستاي هماهنگي و ارتباط بيشتر و رصد و نظارت بر روند عملياتي شدن برنامه هاي درسي در دانشگاهها صورت گرفت.
وي توسعه هدفمند آموزش عالي و توجه به ماموريت گرايي را از محورهاي برنامه ريزي جديد وزارت علوم اعلام کرد و گفت: درهمين راستا با توجه به ماموريت دانشگاه پيام نور براي آموزش نيمه حضوري و مجازي، در يکي دوسال اخير مجوز ۲۵۰ رشته محل نيمه حضوري و مجازي به اين دانشگاه ارايه است.
مديرکل دفتر برنامهريزي و تحصيلات تکميلي وزارت علوم افزود: از ديگر محورهايي که بر روي آن تمرکز شد، بازنگري برنامه هاي درسي و هدايت آنها به سمت ارايه واحدهاي کارآفريني و کارآموزي در برنامه هاي درسي جديد بود.
وي برنامه ريزي متناسب با بازار کار را از اولويت هاي وزارت علوم براي توسعه آموزش عالي عنوان کرد و افزود: دراين همايش عنوان شد که با برنامه ريزي از توسعه بي رويه برخي از رشته هايي که کارايي نداشته، جلوگيري کرده و به سمت رشته هايي که بيشتر مورد نياز هستند به ويژه در گروه علوم پايه حرکت کنند.
نوه ابراهيم افزود: از ۳ هزار رشته موجود تا کنون بيش از دو هزار رشته بازنگري شده است.